Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

13 december 2022

PRO volumepoeder top 5

We kunnen ons voorstellen dat je het haar meer volume wilt geven, want kapsels met veel volume zijn weer helemaal hot! Wij zeggen: maak gebruik van een volumepoeder. Een volumepoeder is een echte musthave wanneer je wat meer volume in het haar wilt creëren. Met deze top 5 volumepoeders zorg jij voor een echte volume boost!

12 december 2022

Moodboard: In the mood for volume

YES! De nieuwste editie van het PRO-magazine ligt weer op de deurmat. In deze blog hebben we een aantal fantastische hair- en make-up trends op een rijtje gezet. Doe inspiratie op!

12 december 2022

Nieuwtjes uit het kappersvak over beurzen, trends en meer

Wanneer je aan het werk bent in het kappersvak, zullen er altijd weer nieuwe trends of nieuwtjes naar boven komen. In deze blog zetten we een aantal nieuwtjes uit het kappersvak op een rij waar wij enthousiast over zijn!

12 december 2022

PROtrends: Volume

We love volume! Heb jij van jezelf al volumineus haar en wil je wat meer tips, of heb je een futloos kapsel en wil je graag wat meer volume? Snappen we! Volume is een ongoing trend die vooral dit najaar weer volop te zien is.

10 december 2022

PROnew: Try new things oktober 2022

Haibu heeft altijd het allernieuwste assortiment. Ontdek deze fantastische aanwinsten!

9 december 2022

Creëer zelf de fantastische Bombshell hair look!

Pump up the volume met de Volumizer van Color Wow! Ben je klaar meer volume in het haar? Probeer dan zeker eens deze bombshell look!

8 december 2022

Get to know the klantenservice! Wie helpt jou?

Bij de klantenservice van Haibu krijg je 7 dagen per week advies van professionals! We zijn bereikbaar via mail, telefoon, chat, WhatsApp of Facebook. Je krijgt dus niet alleen advies van mensen die er écht verstand van hebben, maar ook nog eens precies wanneer jij het nodig hebt!

8 december 2022

Giftset party: dit zijn dé cadeaus voor onder de kerstboom!

Party time! Ben jij ook aan het aftellen naar Kerst en zoek je nog leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Zoek dan niet verder, want van 8 t/m 23 december is er de Giftset party bij Haibu. Tijdens de Giftset party shop je de meest fantastische giftsets tot wel 60% korting! Dus waar wacht je nog op? Sla die giftsets gauw in en verras iedereen tijdens de feestdagen!

8 december 2022

Products in the spotlight!

Gebruik deze vijf producten voor die échte blow-out bombshell look!

8 december 2022

Kevin Murphy heeft dé oplossing voor beschadigd haar

Heb jij last van beschadigd haar? Kevin Murphy heeft een speciale haarverzorgingslijn die beschadigd haar helpt te herstellen. Lees snel verder hoe jij beschadigd haar weer in goede conditie kunt krijgen.

6 december 2022

PROtutorial: easy blow dry look

Wil je het haar drogen en ondertussen meer volume geven? We’ve got you! Met deze easy blow dry look zorg je in een handomdraai voor de meest bouncy blow out!

29 november 2022

Shop voordelig al je cadeaus tijdens de Sint Deals bij Haibu!

Dank u Sinterklaasje! Van woensdag 30 november t/m zondag 4 december zijn er de Sint Deals bij Haibu! Deze dagen shop je voordelig super leuke producten voor hem, voor haar én voor kinderen. Kies zelf voor welke prijsklasse je een cadeau wilt.