Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

27 november 2023

Profiteer alleen vandaag nog van hoge kortingen!

Vandaag, 27 november, is de laatste dag dat jij kunt profiteren van de hoge kortingen tijdens onze Black Friday Party. Twijfel niet en sla nog snel jouw favoriete producten in!

26 november 2023

Dit is hét moment om je make-up voordelig in te slaan!

Natuurlijke schoonheid is al prachtig op zich, maar make-up kan dat zelfvertrouwen nog een extra boost geven. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?! Als je je make-upcollectie wilt uitbreiden of dat ene product wilt scoren dat je altijd al hebt gewild, maar dat normaal gesproken te duur is, dan is dit hét moment. Waarom? Omdat het Black Friday is!

25 november 2023

Cadeau-inspiratie nodig? Deze giftsets moet je hebben!

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent gezelligheid, samenzijn en cadeautjes! Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor iemand anders of gewoon jezelf wilt trakteren, met deze cadeautips zit je sowieso goed! 

24 november 2023

Last van haaruitval? We've got you!

Haaruitval, bijna iedereen kent het wel. Of je hier nou regelmatig last van hebt of soms, voor niemand is het leuk. In deze blogs vertellen wij wat de oorzaken van haaruitval kunnen zijn en geven we tips!

24 november 2023

Van klassiek tot modern: dit zijn de meest gewilde mannen kapsels!

De laatste jaren zijn mannenkapsels steeds belangrijker geworden. Of je nu een ervaren kapper bent of net begint, het is essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken voor mannenkapsels. Het draait allemaal om het creëren van de perfecte look voor heren!

24 november 2023

Scoor de beste tools met korting tijdens de Black Friday Party!

Haartools vormen een essentieel onderdeel voor het stylen van het haar. Of je nu op zoek bent naar een gladde, steile look, perfecte krullen, of gewoon het haar wilt drogen, haartools maken het allemaal mogelijk! Tijdens de Black Friday Party bij Haibu shop je al jouw haartools super voordelig!

23 november 2023

Krultang kopen? Hier moet je op letten!

Droom jij ook van een bos krullen? Met een krultang ligt deze droom binnen handbereik. Maar welke krultang is geschikt voor jouw haartype, en voor welke functies kies je allemaal? In deze blog leggen wij alles uit waar je op moet letten wanneer je een krultang wilt kopen.

23 november 2023

PRO Tutorial: Muted Bronze by Schwarzkopf

Creëer de Muted Bronze look met behulp van onderstaand stappenplan. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende tinten, waardoor het haar er natuurlijk en stralend uit gaat zien.

23 november 2023

Dit zijn Xelly's tips voor een moeiteloos stralende look!

Of je nu een avondje uit gepland hebt staan of je dagelijkse look wilt upgraden, Xelly heeft de perfecte look voor jou! Met deze moeiteloze look straal je zonder al te veel gedoe. Het is de ideale keuze voor iedereen die er fantastisch uit wil zien zonder al te veel moeite te hoeven doen.

23 november 2023

PRO, dit is hét moment om jouw voorraad aan te vullen!

Als professional weet je dat een goed gevulde voorraad essentieel is. En wat is een beter moment om deze aan te vullen dan tijdens de Black Friday Party van Haibu? Sla je slag en shop alles voor in jouw salon met onweerstaanbare kortingen!

22 november 2023

Met deze tools creëer jij de mooiste krullen!

Niet iedereen is gezegend met een bos mooie krullen. Gelukkig zijn er tal van stylingtools beschikbaar die iedere steile lok in een prachtige krul transformeren. Wij leggen jou uit op welke manier jij de mooiste krullen kunt creëren!

22 november 2023

Een complete haarverzorgingsroutine in slechts één klik!

Wil jij de perfecte verzorging voor jouw haar, maar weet je niet goed welke producten je moet aanschaffen? Met onze speciale haarverzorgingspakketten heb jij direct een complete haarroutine in handen. Ontdek direct welke pakketten wij hebben!