Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Flexibel haar dat in model blijft dankzij TIGI Flexi Head

Wie een visioen van Prinses Beatrix krijgt bij de gedachte aan haarlak, kan zijn of haar zorgen opzij zetten! Tegenwoordig zijn er veel flexibele haarsprays verkrijgbaar die het haar perfect in model houden en tegelijkertijd niet stijf of plakkering aanvoelen. Neem nu bijvoorbeeld TIGI Flexi Head Flexible Hold Hairspray. Dit fijne product zorgt ervoor dat het […]  

18 augustus 2016

Het geheim van mooie krullen: Babyliss MiraCurl

Hoe vaak je de tutorials van bekende beautybloggers ook na probeert te doen; die prachtige krullen mislukken bijna altijd! Maar vanaf nu niet meer, want met de handige stylingtool MiraCurl van Babyliss is het een fluitje van een cent en tover jij zelfs het meest steile haar om in een bos weelderige krullen! Hoe werkt […] Het bericht Het geheim van mooie krullen: Babyliss MiraCurl verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Dit doet munt voor je haar…

Er zijn veel haarproducten verkrijgbaar met munt als belangrijkste ingrediënt. Maar wat doet munt nou eigenlijk precies voor je haar? Munt kent veel voordelen: het werkt verkoelend, verkwikkend en antibacterieel. Zo kun je het bijvoorbeeld 20 minuten koken samen met selderij in een pan met water en met het afgekoelde water je haar reinigen. Hier […] Het bericht Dit doet munt voor je haar… verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

TIGI Topper: Bed Head Manipulator Matte

Dat haarmerk TIGI fijne producten produceert, weet je misschien al langer. Heb je de TIGI topper Bed Head Manipulator Matte al eens geprobeerd? Dit is een professioneel product dat in de salon, maar ook thuis gebruikt wordt! Deze wax met matte look stylt je haar op elke manier, het houdt je haar zacht en geeft […]  

18 augustus 2016

De sterallures van Indola Wonder Wash

De lijn van Indola’s populaire Wonder Wash wordt steeds verder uitgebreid. Nu is ook een Wonder Wash Shampoo toegevoegd aan het assortiment en die kent maar liefst 10 pluspunten voor je haar. Een shampoo met sterallures! Reinigt mild Herstelt binnen en buiten Behoudt levendige kleur Herstelt natuurlijke veerkracht Perfect glad Hydrateert Kleurbescherming Herstructureert haar Voedt […] Het bericht De sterallures van Indola Wonder Wash verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Bling voor je Brows

Benefit Cosmetics verovert langzaam ook Nederland met haar handige brow bars die te vinden zijn in bijvoorbeeld parfumerie Douglas. Even snel je brows bij laten werken in je lunchpauze of op de vrijdagavond voor je hot date. Ze hebben nu de Bling Brow: juist ja, bling voor je wenkbrauwen. Minuscule swarovski kristalletjes worden met uiterste […]  

18 augustus 2016

Je nieuwe BHF (Best Hair Friend)

“Ik sta al voor de deur maar ben nog even m’n haar aan het stylen.” Dit zegt je vriendin door de telefoon terwijl jij op haar zit te wachten in het restaurant… Hoe dan? De ISO Professional Mini Silk (Auto) kan door de 12 volt autoplug alleen in de auto worden gebruikt, zodat je op […]  

18 augustus 2016

Een up-do in 5 minuten

Een up-do met haar op schouderlengte of langer heb je in vijf minuten voor elkaar! Online vonden we de tutorial op Thesmallthingsblog.com, waarop Kate ons laat zien hoe je deze super simpele, maar oh zo chique up-do in elkaar draait. Bekijk het filmpje hier en be inspired! (beeld: thesmallthingsblog.com) Het bericht Een up-do in 5 minuten verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Party nails!

Haar: check! Make-up: check! Heb je ook al aan je nagels gedacht? Die krijgen ook een feestelijk tintje met de mooiste lakjes of glitters van dit moment! Sparkle Nog nooit waren er zoveel glitterlakjes verkrijgbaar als nu. Steek je nagels in het goud, zilver of alle kleuren glitter van de regenboog Donkerrood Niet voor niets […] Het bericht Party nails! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Spot uit, kaarsen aan: een heerlijk moment voor jezelf

Neem nog even tijd voor jezelf, voordat de drukte van de feestdagen losbarst. Een heerlijke mini-spa in je eigen huis is dan de perfecte manier om te ontspannen. Benodigdheden: gezichtsmasker, haarmasker, voetenscrub, badzout, geurkaarsen, je favoriete tijdschrift. Laat het bad vollopen met de deur dicht, zodat het in de badkamer lekker warm blijft. Zorg ervoor […] Het bericht Spot uit, kaarsen aan: een heerlijk moment voor jezelf verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Iconic look: de krullen van Sarah Jessica Parker

We zullen haar altijd blijven zien als de immer stylish Carrie Bradshaw uit Sex and the City. Sarah Jessica Parker stond in de serie niet alleen bekend om haar geweldige fashion sense, maar ook om haar fameuze coupe met krullen. Een natuurlijke krul in nonchalant blond was en is haar handelsmerk. Een look die never […] Het bericht Iconic look: de krullen van Sarah Jessica Parker verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Trendy haar: kies voor ijsblond!

Wat is er mooier dan ijsblond haar tijdens de winter? Doe zoals de Scandinavische modebloggers en verf je haar ijsblond. Het geheim van een goede ijsblonde coupe zit ‘m in het kiezen van de juiste tonen en het haar goed voorbereiden op de kleuring. Zo hecht ijsblond niet goed op ongeverfd haar, maar juist wel […] Het bericht Trendy haar: kies voor ijsblond! verscheen eerst op Kapko Magazine.