Puntkammen

Filter resultaten
  • Nieuw moma-heart
    Framar Dreamweaver Pastel
    (€ 18,15   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen
  • moma-heart
    Triumph Puntkam 261 zilver 8,5 inch
    16%
    (€ 4,68   incl. btw)
    Leverbaar op
    24-06-2024
  • moma-heart
    Trontveit Tiptail Comb Purple
    40%
    (€ 9,10   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen
  • moma-heart
    Trontveit Tiptail Comb Green
    40%
    (€ 9,10   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen

Puntkammen

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de puntkam een punt aan het uiteinde van het handvat. De punt kam, ook wel steelkam of naaldkam genoemd, wordt gebruikt om het haar te kammen en te stylen. Dankzij de lange punt is deze kam ideaal om het haar mee te verdelen. De perfecte kam om te gebruiken bij bijvoorbeeld het maken van scherpe scheidingen in het haar of het zetten van highlights.

Een puntkam is onmisbaar in de kapsalon!

Puntkam met kunststof of metalen steel

Een puntkam is verkrijgbaar met een kunststof steel of een metalen steel. Een metalen steel is dunner en scherper. Dit maakt dat je met een puntkam met metalen steel heel precies te werk kunt gaan.

Professionele puntkam van Haibu Essentials

Een goede puntkam behoort tot de standaarduitrusting van iedere professionele kapper. De puntkam van Haibu Essentials is de perfecte puntkam voor in iedere kapsalon. De kam heeft een lengte van 28mm en hiermee verdeel je het haar met gemak in secties. Een echte favoriet!

Uiteraard shop je ook puntkammen van andere professionele kappersmerken bij Haibu. Kies bijvoorbeeld uit een puntkam van Hercules, Matador of Trontveit.

Ben je op zoek naar een ander soort kam of borstel? Ontdek het ruime assortiment professionele haarborstels en kammen op Haibu!