Corona

Corona

Filters
×
Prijs
5 6
5 6

4 product(en)

4 product(en)

Corona Oxycrème

Corona Oxycrème is universeel en gebruiksklaar. Gebruik de waterstofperoxide van Corona bij verf- en blondeerbehandelingen. Je hebt keuze uit 3%, 6%, 9% en 12%. De crème maak jouw haar of dat van jouw klanten lichter. 

Welke Oxycrème heb je nodig?

Met alle varianten ga je voor een prachtige, egale kleuring. Na het ontkleuren kan het haar droger en poreuzer aanvoelen. Raad je klanten daarom altijd aan haarproducten te gebruiken die het haar optimaal verzorgen. Vele merken hebben producten in het assortiment die speciaal gemaakt zijn voor gekleurd haar.

Online kopen op Haibu

Wil jij online haarproducten kopen? Dan krijg je deze altijd super snel in huis. Wist je bovendien dat wanneer je een order plaatst van boven de €30,- de verzending geheel gratis is? Je betaalt dus nooit te veel! Ook bieden wij je de nodige inspiratie op het gebied van haar en beauty. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Facebook of volg onze blog.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina