Bowtique

Invisibobble Bowtique

Filters
×
Prijs
4 17
4 17

5 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Tangle Teezer Sparkle Style Giftset
  € 19,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Tangle Teezer Kids Style Giftset
  € 19,95 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  1+1 gratis
  Invisibobble Bowtique Duo Nordic Breeze Summer Lemming Go
  € 9,95 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  1+1 gratis
  Invisibobble Bowtique British Royal Put your crown on
  € 9,95 Morgen in huis
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  18% korting
  1+1 gratis
  Invisibobble Bowtique True Black
  Invisibobble Bowtique True Black
  € 5,95 € 7,20 € 4,90 € 5,93
  € 5,93 Morgen in huis

5 product(en)

Invisibobble Bowtique

De haarstrik is terug! De nieuwe invisibobble BOWTIQUE transformeert klassieke paardenstaarten en volumineuze knotjes in trendy looks met weinig tot geen moeite. Het is een elastiek en strik in een! De geïntegreerde dubbele strik zorgt ervoor dat je kapsel er moeiteloos en cool uitziet.

Heb je alles al geprobeerd om je haar uit je gezicht te houden, maar wil jij je haar hier niet bij beschadigen zoals een gewoon elastiekje dat doet? Maar helpen een knip, een haarband of een gewoon elastiekje niet? Dan is de Invisibobble de oplossing!

Invisibobble

De Invisibobble is een revolutionair elastiekje die makkelijk in gebruik is. Doordat het elastiekje de vorm van een telefoondraad heeft, zitten er vele voordelen aan. Het elastiekje is sterk genoeg om je haar vast te maken, maar met oneven druk op het haar. Door die oneven druk laat het elastiekje geen rand achter en voorkomt het hoofdpijn! Een ander voordeel van het elastiek is dat er geen metalen randaan zit. Hierdoor breekt je haar niet af!

Ook wordt er vaak gezegd dat je normale elastiekjes niet als armband om moet doen omdat dit slecht voor je blijkt te zijn. Met de Invisibobble is dit geen probleem. Ze zitten niet straks om je pols, je kan ze dus gewoon als armbandje dragen! 

Bestel vandaag je Invisibobble!

Ben jij dus klaar met de bobbels in je haar, hoofdpijn en haar dat afbreekt na het dragen van een gewoon elastiekje? Kies dan voor de Invisibobble en je hebt daar nooit meer last van! Bestel je favoriete kleur op werkdagen voor 23:59 en je kunt hem morgen al in je haar dragen!   

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina