Effileerschaar

Jaguar Effileerschaar

Filters
×
Prijs
59 83
59 83

2 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  31% korting
  Jaguar Satin Effileer schaar 6 inch
  Jaguar Satin Effileer schaar 6 inch
  € 84,90 € 102,73 € 59,00 € 71,39
  € 71,39

2 product(en)

Jaquar Effileerschaar

Een Jaquar Effileerschaar kopen: direct online bij ons uit de eigen voorraad. Waarmee we ervoor zorgen dat we de bestelling snel in orde kunnen maken. Bestel je een bestelling? Dan gaan wij direct aan de slag om je pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Zodat jij aan de slag kan gaan met de schaar.

Uiteraard kun je online de Jaquar Effileerschaar kopen die je nodig hebt. Bekijk de scharen in 5 inch en in 6 inch, net als de Pastell Plus of bijvoorbeeld de CM 36. Vergelijk de modellen die er beschikbaar zijn en bekijk daarnaast bijvoorbeeld ook de knipschaar die je wilt vervangen.

We zijn jouw specialist op het gebied van Jaguar. Voor een Jaquar Effileerschaar, net als voor de andere producten bij ons uit het assortiment. Je profiteert bij bestellingen vanaf €30, exclusief btw, automatisch van gratis verzending, zodat je je daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Bekijk hier het gehele assortiment effileerscharen.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina