Healing Remedy

Lanza Keratin Healing Remedy

Filters
×

4 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  5% korting
  Gevoelige hoofdhuid pakket Lanza Healing Remedy Scalp Balancing
  Gevoelige hoofdhuid pakket Lanza Healing Remedy Scalp Balancing
  € 79,22 € 95,86 € 75,26 € 91,06
  € 91,06 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Lanza Healing Remedy Scalp Balancing Conditioner 250ml
  € 28,96 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Lanza Healing Remedy Scalp Balancing Treatment 100ml
  € 39,95 Morgen in huis

4 product(en)

L’ANZA Healing Pure

De L’ANZA Healing Pure lijn zorgt voor een behandeling van een onrustige hoofdhuid. Ook kalmeert en verfrist deze lijn zowel vet als droog haar door het opnieuw in balans te brengen.

De Healing Pure lijn bevat verzorgende planten die de hoofdhuid kalmeren en troosten. Vaak zijn er vrije radicalen die de hoofdhuid irriteren, maar dankzij de versterkende antioxidanten hierin wordt dit tegengegaan. Papaya Extract vernieuwt en normaliseert, Shiso Mint Extract verfrist en balanceert effectief en Kokoswater kalmeert en hydrateert.

L’ANZA

L'ANZA is sinds 1985 een merk dat professionele haarproducten ontwikkeld. Al jarenlang houden zij rekening met individuele behoeften van het haar. Hierdoor worden de beste resultaten bereikt. Daarnaast bevatten de producten een helende technologie (Keratin Bond System 2). Het haar wordt hierdoor van binnenuit hersteld en vernieuwd. Dit is nodig omdat ieders haar constant wordt beschadigd door invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld door chemische behandelingen en een föhn maar ook door UV-straling. Verzorg je haar daarom goed met L'ANZA hair care. Op Haibu bieden wij je het volledige assortiment aan.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina