Natural Care

Milk_Shake Natural Care

Filters
×
Prijs
1 17
1 17

3 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Milk_Shake Natural Care Active Milk Mask 10ml
  € 1,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Milk_Shake Natural Care Active Milk Mask 250ml
  € 19,95 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Milk_Shake Natural Care Active Yogurt Mask 10ml
  € 1,95 Morgen in huis

3 product(en)

Milk_Shake Natural Care Active

Milk_Shake is een professioneel haarverzorgingsmerk voor salons en biedt een compleet assortiment kwaliteitsproducten om de natuurlijke schoonheid van het haar te versterken en te behouden.
De voordelen van melk en fruit zijn speciaal voor welzijn en natuurlijk om de schoonheid te voldoen van elk haartype. Zo zijn de producten van Milk_Shake geschikt voor consumenten en voor salonprofessionals. Milk_Shake haar producten zijn geïnspireerd door de natuur. De filosofie is namelijk eenvoudig, zij gebruikt de kracht en schoonheid van de natuur om fantastisch uitziend haar te krijgen voor alle gelegenheden.

Verzorg jouw beschadigde of droge haar op de beste manier met de haarmaskers van Milk_Shake Natural Care Active. Door de natuurlijke ingrediënten en melkproteïnen wordt het haar op de juiste manier gevoed en verzorgd. Geniet vanaf nu weer van prachtige lokken.

Bekijk ook de andere verzorgingsproducten van Milk_Shake op Haibu.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina