Trimmer

Moser Trimmer

Filters
×
Prijs
55 149
55 149

3 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Moser ChroMini Pro 2
  Moser ChroMini Pro 2
  € 110,36 € 133,54
  € 133,54 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Moser Li+Pro2 Mini Contour Trimmer
  Moser Li+Pro2 Mini Contour Trimmer
  € 148,16 € 179,27
  € 179,27 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  14% korting
  Moser NEO-liner Trimmer Black
  Moser NEO-liner Trimmer Black
  € 64,00 € 77,44 € 55,32 € 66,94
  Niet op voorraad
  € 66,94 Levertijd 2 - 6 dagen

3 product(en)

Trimmer

De Moser NEO-liner Trimmer is een krachtige, professionele en lichtgewicht trimmer die makkelijk in gebruik is. Voorzien van een ultrastille DC-motor, voor nog meer gebruikscomfort.

Creëer exacte contouren, close en safe. Met het ergonomisch design van de Moser Chromini Pro 2 is het een ideale trimmer voor iedere professioneel. Het ligt gemakkelijk in de hand en je zult hiermee weinig tot geen last krijgen van je pols. Hij is licht in gewicht en daardoor ook ideaal voor de mobiele kapper.

De Moser Li+Pro2 Mini Contour Trimmer is de vervanger van de “Trimmer Li+Pro Mini 1584 Titanium”. Het nieuwe design heeft een futuristisch design met een geheel nieuw gematteerde finish en geoptimaliseerde kenmerken. Het Smart-Display zorgt ervoor dat de Trimmer nog gemakkelijker is geworden in het gebruik. Jij krijgt hierdoor een visueel inzicht in wat belangrijk is, voor de Trimmer. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan de accucapaciteit, snelheden of olie en reiniging.

Moser

Moser: uitzonderlijke ideeën, technologie gericht op de toekomst en first-class kwaliteit. Dat zijn dé kenmerken van het merk! Zij geven de standaard als het gaat om hairstyling apparaten. Het merk maakt deel uit van de Whal Clipper Corporation, de internationale marktleider als het gaat om hairstyling apparaten. Bij hairstyling apparaten van Moser denken we aan föhns, tondeuses, opzetkammen en snijkoppen van de beste kwaliteit. Dus kies je voor een hairstyling apparaat van Moser? Dan kies je voor topkwaliteit!

 

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina