Basecoat/topcoat

NailPerfect Basecoat/topcoat

Filters
×
Prijs
5 12
5 12

7 product(en)

7 product(en)

NailPerfect Basecoat/topcoat

Met een basecoat en topcoat van NailPerfect heb jij de beste basis en mooiste afwerking voor jouw nagels!

Wat is een goede basis voor het aanbrengen van gelnagellak?

NailPerfect UPVOTED Soak Off Base Gel zorgt voor een optimale hechting van de Gelpolish. Hiermee creëer je prachtige nagels die wel tot 4 weken lang blijven zitten. Gemakkelijk aan te brengen en snel te verwijderen.

Welk product kies ik voor gevoelige nagels?

Natuurlijke en gevoelige nagels kiezen voor de NailPerfect UPVOTED Peel it Up Base. NailPerfect UPVOTED Peel it Up Base is een luchtdroge basislaag die gemakkelijk kan worden afgepeld, zonder de natuurlijke nagelplaat te beschadigen.

Creëer een perfect glanzende finish!

Zorg dat jouw nagels perfect glanzen met de NailPerfect UPVOTED Block the UV No Wipe Top Gel. De NailPerfect UPVOTED Block the UV No Wipe Top Gel is een must-have voor perfecte nagels. Deze Top Gel vergeelt niet, heeft geen blauwe gloed en laten zelfs de lichtste kleuren perfect glanzen!

Hoe maak ik matte nagels?

Liever een matte afwerking? NailPerfect UPVOTED Soak Off Matte Top Gel geeft een verbazingwekkende matte afwerking aan de nagel! De Top Gel is te gebruiken op zowel acryl- als gelnagels en gelpolish, is niet schadelijk voor natuurlijke nagels en vergeelt niet. Daarnaast is de Soak Off Matte Top Gel geheel geurloos.

Ontdek alle professionele base coats en top coats van NailPerfect op Haibu!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina