iDetangle

Olivia Garden iDetangle

Filters
×
Prijs
13 14
13 14

3 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Olivia Garden iDetangle Brush Normaal Haar
  € 15,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Olivia Garden iDetangle Brush Fijn Haar
  € 15,95 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Olivia Garden iDetangle Brush Dik Haar
  € 15,95 Morgen in huis

3 product(en)

Olivia Garden iDetangle

De Olivia Garden iDetangle Brush is een naadloze borstel die gemaakt is uit één stuk. Dit zorgt voor meer borstel comfort, maar ook meer comfort tijdens het stylen van het haar. De borstel valt perfect in de hand en heeft een ergonomische greep.

De iDetangle borstels hebben Memory-Flex, hierdoor kan de borstel gebruikt worden in zowel het natte als het droge haar. Het haar wordt gemakkelijk ontklit zonder trekken.

De iDetangle Brush heeft een flexibel geventileerd ontwerp, hierdoor wordt de druk gelijkmatig verdeeld tijdens het borstelen van het haar. De unieke dual-curve vorm zorgt ervoor dat de iDetangle jou het optimale borstel comfort geeft.

De iDetangle Brush is verkrijgbaar in drie verschillende soorten, de borstel voor dik haar, fijn haar en normaal haar. Het verschil in deze borstels zit hem in de Memory-Flex: De borstel voor het fijne haar heeft meer Memory-Flex tanden dan de borstel voor het dikke haar.

Haibu heeft een ruim assortiment Olivia Garden borstel en kammen. Er zit er vast één bij voor jou!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina