Straight Baobab

Oolaboo Straight Baobab

4 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Oolaboo Straight Baobab Smooth Out Stylixer 250ml
  € 46,95 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Oolaboo Straight Baobab Zero-Frizz Smoothing Hair Bath 250ml
  € 42,96 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Oolaboo straight baobab sleek glitery pomade 50ml
  € 36,51 Levertijd 2 - 6 dagen
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Oolaboo Straight Baobab Smooth Down Detangler 250ml
  € 46,95 Levertijd 2 - 6 dagen

4 product(en)

Oolaboo Straight Baobab

Oolaboo is een vegan merk, waarbij de producten bestaan uit doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen. De producten zijn ontwikkeld met de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van haar- en huidverzorging. De productie van de Oolaboo producten gaan volgens de strengste kwaliteitseisen onder het toezicht van apothekers. Alle producten van Oolaboo zijn 100% vrij van parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten. Alle potten en flacons van Oolaboo zijn gemaakt van verantwoordelijk kunststof (PP en PTEG) of glas. PP en PTEG zijn verantwoord, omdat dit milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar is.

De Oolaboo Straight Baobab collectie bestaat uit heerlijke ingrediënten zoals baobabextract, ceramiden, zijde, aminozuren en chitosan. Deze ingrediënten zorgen voor een prachtige glans en een intense gladheid. Door gebruik te maken van deze collectie krijg jij meer controle over het onrustige-, pluizende- en weerbarstige haar.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina