Proraso

Filter resultaten
  • moma-heart
    Proraso Aftershave Balsem Créme 100ml
    20%
    (€ 12,37   incl. btw)
    moma-check-mark Morgen in huis
  • moma-heart
    Proraso Pre & Aftershave balsem crème 100ml Productafbeelding
    25%
    (€ 7,47   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen
  • moma-heart
    Proraso Scheerzeep tube 150ml Productafbeelding
    26%
    (€ 5,45   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen
  • moma-heart
    Proraso Scheerkwast
    20%
    (€ 15,13   incl. btw)
    Levertijd 2 - 6 dagen
  • moma-heart
    Proraso Scheercreme bowl green tea
    28%
    (€ 5,24   incl. btw)
    moma-check-mark Morgen in huis
  • moma-heart
    Proraso Pre & Aftershave balsem crème 300ml Productafbeelding
    23%
    (€ 17,48   incl. btw)
    moma-check-mark Morgen in huis

Proraso: topklasse in scheerproducten voor de professionele kapper

Proraso, een icoon van Italiaanse kwaliteit, verrijkt al sinds 1948 de wereld van het scheren. Opgericht in 1908, heeft dit merk zich ontwikkeld tot een synoniem voor excellentie in mannenproducten. Begonnen met de revolutionaire Pre-Shave Cream door Piero Martelli, werd Proraso snel een favoriet bij barbiers en een groeiend aantal mannen dankzij de professionele kwaliteit en het moderne gebruiksgemak.

Van klassiek tot modern: scheerproducten voor elke man

De laboratoria van Proraso hebben door de jaren heen niet alleen tijdloze klassiekers voortgebracht, maar ook innovatieve formules die zowel heden als toekomst omarmen. Of je nu in je salon werkt of je klanten adviseert voor thuisgebruik, Proraso biedt een compleet scheersysteem aan. Dit systeem bestaat uit gespecialiseerde producten zoals scheerzepen, -schuimen, lotions en balsems, die samenwerken om elke scheerbeurt tot een plezierige en onberispelijke ervaring te maken.

Scheer- en baardverzorging op professioneel niveau

Vandaag de dag staat de vierde generatie aan het roer van Proraso, met een onveranderde missie: het aanbieden van emblematische en hooggespecialiseerde scheer- en baardverzorgingsproducten. Proraso slaat een brug tussen klassieke tradities en moderne innovaties en zorgt voor een assortiment dat niet alleen scheert, maar ook verzorgt en beschermt. Van de voorbereidende Pre-Shave Cream tot professionele Soaps en Foams, en van beschermende Lotions tot verzorgende Balsems, Proraso garandeert topkwaliteit in elke fase van de scheerroutine.

Complete verzorging van gezichtshaar

Of het nu gaat om het reinigen, voeden, stylen of parfumeren van baarden en snorren, Proraso biedt een complete methode voor de verzorging van gezichtshaar. Speciaal ontworpen voor mannen die het beste uit hun dagelijkse verzorgingsroutine willen halen. Als professionele kapper biedt Proraso je de tools om je klanten niet alleen een scheerbeurt, maar een ware verzorgingservaring te bieden.

Kies voor Proraso en breng de Italiaanse flair en vakmanschap in je salon, verzekerd van producten die vaktechniek en klanttevredenheid op de eerste plaats zetten.