Haibu dit jaar weer op The Hair X-perience!

Zien we jou op The Hair X-perience?

Op 11 en 12 juni vind je Haibu op The Hair X-perience; het enige complete kappersevent in Nederland, speciaal voor professionals! Maak kennis met ons assortiment, ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen als PRO, doe mee aan de grote winactie, stel al jouw vragen aan onze ambassadrice Xelly Cabau van Kasbergen én maak een kiekje in de photobooth!

The Hair X-perience is speciaal voor de professionele kapper en biedt een programma vol met waanzinnige shows, demo’s en Look & Learns waarbij je alles leert over de laatste trends en de nieuwste technieken. Ook voor de beste deals ben je bij The Hair X-perience aan het juiste adres.

Ontmoet Haibu

Ook Haibu zal dit jaar weer aanwezig zijn op dit kappersevent. Je vindt onze grote stand op plek B20. Hier staan wij voor je klaar om alles te vertellen over Haibu en wat wij kunnen betekenen voor jou als PRO. Op maandag zal bovendien niemand minder dan onze ambassadrice Xelly Cabau van Kasbergen aanwezig zijn, om antwoord te geven op al jouw hair & beauty vragen!

Wist je dat Haibu al voor de vierde keer op The Hair X-perience gaat staan? Wij willen jou ook dit jaar graag kennis laten maken met het brede hair & beauty assortiment en unieke PRO-voordelen. En dat niet alleen. Kom ook zeker langs om een leuke foto te maken in de photobooth en natuurlijk mee te doen aan de grote winactie.

Bestel jouw tickets voor The Hair X-perience met korting

The Hair X-perience is hét hair event voor eigenaren en managers van salons, werknemers, zelfstandige kappers én barbers. Als PRO wil jij hier absoluut bij zijn! Heb je nog geen kaartje? Profiteer dan snel want via deze unieke link ontvang je van Haibu €7,50 extra korting op het kaartje en betaal je dus €17,50 (i.p.v. €25,-).

Lees meer over dit complete kappersevent voor professionals.

The Hair X-perience is op zondag 11 en maandag 12 juni van 10:00 tot 17:00 in de Evenementenhal Gorinchem. Je vindt Haibu op stand B20. Zien wij je daar?

Deel deze blog