Haibu: van startende online groothandel tot een begrip in de kapperswereld

Haibu: van startende online groothandel tot een begrip in de kapperswereld

Haibu is er voor jou, en dat alweer meer dan 10 jaar! Haibu begon als Kapperskorting.com, dit was één van de eerste online groothandels in Nederland en is in de afgelopen jaren enorm gegroeid.

We leveren snel en tegen een scherpe prijs de beste haar- en beautyproducten en zijn dé groothandel voor hair & beautyprofessionals. En dat niet alleen. We geven jou ook de juiste tools om jezelf én jouw klant tot in de puntjes te verzorgen!

Van een startende online groothandel ...

Kapperskorting.com is begonnen als online groothandel voor kappers, maar door de jaren heen heeft de webshop zich ontwikkeld tot méér dan alleen een online groothandel! Samen met enthousiaste hair- en beautylovers werken we iedere dag om jou de allerbeste one-stop-shop-ervaring te bieden.

Vanaf het begin af aan hebben wij bij Kapperskorting.com de focus gelegd op een goed assortiment en professionele service. We zorgen ervoor dat je al je kappersbenodigdheden bij ons kunt halen én dat je deze snel in huis hebt. Dat vonden we toen belangrijk en nu nog steeds!

... tot een begrip in de kapperswereld

Ondertussen heeft Kapperskorting.com een eigen magazine, worden er veel blogs geschreven en biedt de webshop een professionele service en ondersteuning.

In 2017 werd het Haibu Experience Center in hartje Amersfoort geopend. Dit is een salon/kapperswinkel in één; het is een echt walhalla voor hair & beauty lovers! Je kunt er producten ontdekken en kopen, behandelingen boeken en trainingen volgen. Bij het Haibu Experience Center zijn uitsluitend professionals in dienst die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en jou advies geven op maat.

In 2022 is Kapperskorting.com van naam veranderd, want nu heet het Haibu! Juist door de ontzettende groei is besloten tot deze naamsverandering. Deze naam en mooie uitstraling past beter bij het brede aanbod en sluit goed aan bij de Duitse webshop (Haibu.de) en het Haibu Experience Center.

Professionale klantenservice

Met vragen kun je terecht bij de professionele klantenservice. Naast dat je kunt sparren met professionals uit het kappersvak, is onze klantenservice ook zeer goed bereikbaar. Stel je vraag via mail, telefoon, chat, Whatsapp of Facebook!

Volg ons op social media!

Ook onze social media kanalen zijn gegroeid in de laatste jaren! Hier delen we zoveel mogelijk inspiratie en nieuws met je. Hoe leuk is het dat we hier samen met jou in gesprek kunnen gaan?

Deel deze blog