Wenkbrauwpotlood

Christian Faye Wenkbrauwpotlood

Filters
×
Prijs
8 13
8 13
Waterproof

8 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  22% korting
  Christian Faye Eyebrow Liquid Quattro Tip Taupe
  € 10,09 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  22% korting
  Christian Faye Eyebrow Liquid Quattro Tip Dark Brown
  € 10,09 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Christian Faye Eyebrow Liner & Brush Brown
  € 14,96 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Christian Faye Eyebrow Liner & Brush Taupe
  € 14,96 Morgen in huis

8 product(en)

Christian Faye Wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor de expressie van ons gezicht. Het tonen van emoties wordt mede mogelijk gemaakt door wenkbrauwen. Met behulp van een wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwen meer kleur en vorm geven!

Met de wenkbrauwpotloden van Christian Faye geef je in slechts enkele seconden jouw wenkbrauwen een perfecte vorm. Ontdek de verschillende soorten potloden van dit professionele make-up merk.

Kies bijvoorbeeld voor de Christian Faye Eyebrow Liquid Quattro Tip. De Eyebrow Liquid Quattro Tip heeft een speciale punt waarmee je 4 smalle lijntjes tegelijkertijd kunt trekken. Hiermee creëer je natuurlijk ogende wenkbrauwharen. De Quattro Tip is perfect voor het maken van smalle lijntjes, haartjes en om je wenkbrauwcontouren te definiëren.

Of creëer volumineuze, volle 3D-wenkbrauwen met de Christian Faye Eyebrow 3D Pencil & Powder. Dit is een perfecte mix van een wenkbrauwpotlood en wenkbrauwpoeder. Het potlood heeft een driehoekige punt. Hiermee creëer je dunne en dikke vloeiende lijnen waarmee je de wenkbrauw perfect kunt contouren. De sponstip is geïmpregneerd met poeder en geeft volheid en diepte aan de wenkbrauw.

Shop jouw favoriete Christian Faye Wenkbrauwpotloden op Haibu!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina