5 Tips om jouw haar mooi en gezond te houden tijdens de lockdown

5 Tips om jouw haar mooi en gezond te houden tijdens de lockdown

We zitten al een tijdje in lockdown en jammer genoeg is het nog lang niet voorbij. Nu de kapsalons dus óók nog een tijdje gesloten blijven, kunnen wij ons helemaal voorstellen dat jij letterlijk met je handen in het haar zit! In deze blog vind je de beste tips om jouw haar gezond en mooi te houden tijdens deze lockdown. Lees snel verder!

Kies een goede shampoo en conditioner

Een goede basis is key voor mooi en gezond haar! Dat betekent dat het ontzettend belangrijk is het haar te reinigen en verzorgen met een goede shampoo en conditioner. Ook raden wij aan het haar minstens één keer per week te verzorgen met een diep voedend haarmasker. Op deze manier zet je de eerste stap richting gezond en mooi haar!

Haibu heeft een ruim assortiment verzorgingsproducten. Zo zit er voor iedereen wel een perfecte match tussen. En wanneer je voor een pakket kiest, dan profiteer je ook nog eens van extra voordeel!

Laat gekleurd haar weer stralen

Met de haarmaskers van Wella Color Fresh geef je het haar een diepgaande verzorging en zorg je er tevens voor dat de haarkleur weer levendig wordt! Deze haarmaskers kunnen daarnaast ook gebruikt worden om de haarkleur te verfrissen, kopertinten te neutraliseren of experimenteer deze lockdown en geef het haar een andere kleur!

Van blond tot rood, natuurlijk, pastel of intens, alles is mogelijk met het Wella Color Fresh Mask. En dat alles met 0% schade aan het haar!

Officiële Olaplex

Olaplex is hét merk dat haar mooier, sterker, glanzender en gezonder maakt! Zelfs het meest beschadigde haar ziet er na gebruik van Olaplex weer stralend en gezond uit.

De Olaplex No.3 Hair Perfector is het meest favoriete product van Olaplex. Met deze thuisbehandeling wordt het beschadigde haar weer herstelt, voelt het zacht aan en krijgt het haar natuurlijke glans weer terug. Het haar is blijvend versterkt.

Met de Olaplex Holiday Hair Fix Kit heb je alles bij de hand om je haar te repareren, te versterken, te hydrateren en pluis tegen te gaan. Zo geniet jij van prachtig gezond en glanzend haar!

Of kies voor de set Olaplex No.0 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 en haal meteen de complete verzorgingsroutine in huis. Let wel, stap 1 en 2 worden toegepast in de salon. Dit is nu natuurlijk niet mogelijk, maar dat maakt de producten van Olaplex niet minder effectief! Zelfs los van elkaar zullen zij het haar transformeren.

Haibu is een officieel verkooppunt van Olaplex. Je ontvangt dus altijd het originele product!

moma-vegan Origineel moma-heart
Olaplex No. 3 100ml
18%
(€ 24,55   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Eenvoudig en snel je uitgroei bijwerken

De uitgroei in het haar is inmiddels niet meer te ontkennen. En waarschijnlijk ben je aan het eind van deze lockdown weer helemaal terug naar je natuurlijke haarkleur. Het kleuren van haar vereist de nodige professionaliteit. Het is daarom aan te raden om te wachten tot jouw favoriete salon haar deuren weer opent. Kun je écht niet meer wachten? Dan kun je altijd jouw uitgroei bijwerken met een van de Elleure Single Use Kits.

De Elleure Teinture Single Use Kits bevatten alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk je haar te kleuren. Dit setje is ideaal voor het bijwerken van uitgroei! Deze veganistische haarkleuring geeft het haar niet alleen een prachtig en natuurlijk resultaat, maar verzorgt het haar intensief tijdens het kleurproces!

Vind je het toch iets te spannend om zelf met haarverf aan de slag te gaan? Kies dan voor een wat veiliger optie: L’Oréal Hair Toch Up Uitgroei Concealer. Met deze handige spray werk jij gemakkelijk jouw uitgroei bij, waardoor je weer een tijdje vooruit kunt!

Goodbye gespleten haarpunten!

Sta je op het punt om zelf de schaar in het haar te zetten? Wacht dan nog even! Het knippen van haar vraagt om de nodige kennis en kunde. Knip daarom nooit zelf een stuk van het haar, want dit kan het uiteindelijk alleen maar erger maken!

Een goede oplossing is de Talavera Split-Ender Pro! De Split-Ender Pro is een tool die gespleten haarpunten uit je haar haalt zonder het haar korter te maken. Door deze innovatieve tool heb je dus geen schaar meer nodig om die vervelende punten te verwijderen. Het apparaat doet al het werk voor je! Maar let op: de tool haalt alleen de gespleten punten eruit. Om het haar korter te maken of droge punten te verwijderen zul je toch écht langs een kapsalon moeten!

Wil je weten hoe de Split-Ender Pro werkt? Wij hebben het apparaat voor je getest! Bekijk het filmpje hieronder:

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe producten en de mooiste trends? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Heb jij nog de ultieme tip voor prachtig haar tijdens deze lockdown? Laat het ons weten in de comments of deel jouw tip op één van onze social media kanalen en gebruik #Haibu!

Deel deze blog