Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

L’Oréal Professionnel Steampod 2.0: Nu nog sneller steil en glad haar

De eerste Steampod van L’Oréal Professionnel was al een groot succes, maar nu is er een verbeterde opvolger: de nieuwe Steampod 2.0 die in 2015 gelanceerd is. Deze stijltang maakt gebruikt van stoom en is nu zo ontwikkeld dat ‘ ie het haar nog sneller en gladder stijlt dan de eerdere Steampod. De stijltang bevat […] Het bericht L’Oréal Professionnel Steampod 2.0: Nu nog sneller steil en glad haar verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

IVY Head Bands: een must voor tijdens het sporten!

Sporten doe je tegenwoordig in een hippe outfit met matching accessoires. IVY Bands maakt trendy anti-slip haarbandjes die dankzij een speciale samenstelling ook tijdens het sporten perfect op hun plaats blijven en je coupe in model houden. Oorspronkelijk ontwikkeld door Harvard studenten die een oplossing zochten voor fashion minded sporters en mannen met lang haar. […]  

18 augustus 2016

Zo maak je geisha lippen

Geisha lippen, is dat niet alleen leuk tijdens carnaval? Nee, we hebben het hier over een hippe variant op de getuite geisha lip, ook wel bekend als ‘bitten lip’ en die past prima in het dagelijks leven. De kleur is gefocust rond het midden van de lippen, alsof je net op je lip hebt gebeten. […] Het bericht Zo maak je geisha lippen verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hoe verzorg je fijn en steil haar het beste?

Fijn en steil haar is een veelvoorkomend haartype in Nederland. Blonde vrouwen hebben vaak veel haar, dat van nature dun/fijn is. Fijn haar heeft een aantal voor- en nadelen; Voordelen fijn haar je kunt er van alles meedoen en het is nooit te zwaar, zodat je coupe bijvoorbeeld uitzakt. het glanst sneller dan dik en […] Het bericht Hoe verzorg je fijn en steil haar het beste? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hoe gebruik je haarmousse?

Haarmousse wordt ook wel vaak hairfoam, mousse, foam, of haarschuim genoemd. Het komt allemaal op hetzelfde neer, namelijk: versteviging van je haar. Door een mousse in het haar te gebruiken, leg je een filter om het haar waardoor elke haar meer textuur krijgt en dikker aanvoelt. Je haar lijkt voller en krijgt meer volume. Zo […] Het bericht Hoe gebruik je haarmousse? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Wat doe je tegen statisch haar?

Statisch haar is een grote ergernis in het najaar en tijdens de winter. Wat kun je doen om te voorkomen dat je haar recht omhoog staat? Draag je vaak een muts? Check dan even van welk materiaal deze is gemaakt. Synthetische materialen zoals acryl zorgen voor extra statisch haar. Kies liever voor natuurlijke materialen zoals […]  

18 augustus 2016

Hoe verzorg je krullend haar?

Krullen vragen om een specifieke verzorging en daarnaast is elke krul weer anders, dus is het vaak een zoektocht naar de juiste haarverzorging voor krullend haar. Om de juiste producten te vinden ga je als volgt te werk: Bepaal eerst wat voor type haar je hebt. Dat je krul hebt is duidelijk, maar heb je […] Het bericht Hoe verzorg je krullend haar? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Quick fix voor een grauwe winterhuid

Kijk je in de spiegel en denk je ‘mmm, ik heb er weleens beter uit gezien’? Een winterhuid is snel dof en grauw. Zo geef je je huid een boost en zie je er weer fris en fruitig uit! Exfolieer. Gebruik een exfoliant tijdens het slapen. Het liefst met glycolzuur of vitamine A. Die ‘pelt’ […] Het bericht Quick fix voor een grauwe winterhuid verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Schoenkadootje: The Wet Brush

O, kom er eens kijken! Dit is een schoenkadootje waar de hele familie blij van wordt! The Wet Brush Anti-klit borstel is speciaal gemaakt om nat en vochtig haar mee door te kammen. Ideaal voor onder de douche of na het wassen van je haar. Kam je haar terwijl je je conditioner in laat weken […] Het bericht Schoenkadootje: The Wet Brush verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hippe haarbandjes voor de winter: Pink Pewter

Hippe haarbandjes zijn echt niet alleen voor het festivalseizoen! Deze winter creëer je er ook supermooie looks mee en de bandjes van Pink Pewter zijn ideaal om een bad hair day te verbloemen! We hebben een aantal mooie looks voor je op een rijtje gezet, dus laat je inspireren en verschijn als een bohemian beauty […]  

18 augustus 2016

Hoe weet je dat het tijd is voor de kapper?

Vaak wordt geadviseerd om elke zes weken naar de kapper te gaan. Maar hoe weet je precies wanneer het voor jou tijd is om een bezoekje aan je haarstylist te brengen? Wanneer je een pluk haar pakt en de onderkant inspecteert, zie je gespleten haarpunten. Zodra je je haar hebt geföhnd en in de spiegel […] Het bericht Hoe weet je dat het tijd is voor de kapper? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Make-up look voor december 2015

Het is een feestelijke maand, dus je mag flink uitpakken wat make-up betreft. Glitter en shimmer zijn een must in de laatste maand van het jaar, dus leef je uit met glanzende champagnetinten en creëer deze mooi look met Make-up Studio: Breng een foundation aan met een goede foundation brush. Shape je wenkbrauwen met een […] Het bericht Make-up look voor december 2015 verscheen eerst op Kapko Magazine.