Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Word ook een ochtendmens dankzij deze simpele tips

Moeite met opstaan in de ochtend en vraag je je af hoe die fanatieke fitbloggers het voor elkaar krijgen om in de ochtend al een mini work-out te doen? Dankzij deze simpele tips voel jij je ook fitter in de ochtend en transformeer je tot ochtendmens. Slaap meer Klinkt logisch, maar in de praktijk schiet […] Het bericht Word ook een ochtendmens dankzij deze simpele tips verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Colorphlex beschermt je haar tegen het kleuren

Een nieuwe innovatie in kappersland zijn de formules die het haar beschermen tegen de schade van haarkleuring. Colorphlex is zo’n product dat bestaat uit 2 stappen die je tijdens en na het kleuren gebruikt. Stap 1 voeg je toe aan de haarkleuring om zo het haar te beschermen en te verstevigen tijdens het kleurproces en […]  

18 augustus 2016

Hoe maak je een peekaboo vlecht? Zo dus!

Ooit gehoord van het spelletje Kiekeboe? Dat is de Nederlandse versie van Peekaboo. De peekaboo vlecht is een vlecht die tussen de rest van het haar uitpiept en dus in eerste instantie eigenlijk niet opvalt. Heel makkelijk zelf te doen, want hij hoeft zeker niet netjes en er is geen ingewikkelde vlechttechniek voor nodig. Zorg […] Het bericht Hoe maak je een peekaboo vlecht? Zo dus! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Waarom Khloe Kardashian’s blonde haren best ingewikkeld zijn

Heb je donkerbruin haar en wil je graag net zo’n blonde look als Khloe Kardashian? Dan sla je toch een foto van haar op op je smartphone en laat je die aan je kapper zien? Dat zou je denken, maar Khloe heeft online laten weten dat je bergen geduld moet hebben om haar look te […] Het bericht Waarom Khloe Kardashian’s blonde haren best ingewikkeld zijn verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Fijne lijntjes? Gebruik crème make-up!

Heb je last van fijne lijntjes in het gezicht of droogtelijntjes? Dan is poeder je grootste vijand. Poeder oogschaduw, foundation of blush legt daar namelijk de nadruk op en geeft al snel een craquelé-effect. Ga liever voor make-up met crème textuur. Dat ‘versmelt’ als het ware met de huid, waardoor rimpeltjes veel minder opvallen. Bovendien […]  

18 augustus 2016

Geen tijd? Laat je haar drogen aan de lucht voor een nonchalante look.

Föhnen: soms heb je er gewoon geen tijd voor. Wil je met nat haar naar buiten en toch een beetje fatsoenlijk voor de dag komen? Volg dan deze tips op: droog het haar met een hydrofiele doek na het wassen en kam het een keer door. maak de scheiding op de gewenste plaats. gebruik een […]  

18 augustus 2016

Dit is het geheim van een goede paddle brush

Allereerst: wat is een paddle brush? Een paddle brush is een haarborstel met grote kop en is uitermate geschikt voor het borstelen van lang, veel of vol haar. De borstel bevat door het grote oppervlak meer pinnetjes, waardoor je minder slagen nodig hebt om je haar te borstelen. Een goede paddle brush moet vooral oersterk […] Het bericht Dit is het geheim van een goede paddle brush verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Renouve: TLC voor je handen

Je gebruikt je handen de hele dag. Dit is ook meteen de reden waardoor de tere huid van de handen sneller veroudert dan bijvoorbeeld de huid van je billen (daar waar het daglicht nooit komt). Bescherm je poezelige handjes in de zon met een beschermende factor en verwen ze voor het slapengaan met een verzorgend […] Het bericht Renouve: TLC voor je handen verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

S.O.S. haircare met Calmare

Na een heerlijke zomer moet je toch echt de feiten onder ogen komen. Je haar is futloos, dof en onhandelbaar van al die zon- en zwemuren. Gebruik een leave-in conditioner om je haar een flinke oppepper te geven. De Calmare haarhersteller is zo’n topper en zo gebruik je ‘m: Droog na het wassen je haar met […] Het bericht S.O.S. haircare met Calmare verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Het stijlvolle haar van Harper Beckham

Ze is pas vier, maar zonder twijfel een van de meest stijlvolle kleuters in celebland. We hebben het over Harper Beckham, de dochter van David en Victoria Beckham. De schatiige peuter wordt bejubeld om haar kledingkeuze (euh die van Victoria of de nanny dus) en gaat meestal de deur uit in iets exclusiefs van luxe […] Het bericht Het stijlvolle haar van Harper Beckham verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Fake tan in het najaar

Ook in de herfst kan je prima gebruik maken van bruin-zonder-zon. De producten van Fake Bake zijn er gedurende het hele jaar om jouw gezicht en body een frisse, zomerse glow te geven. Ongeacht welke zelfbruiner je gebruikt, is het van groot belang om je huid goed te exfolieren voor je in de weer gaat […]  

18 augustus 2016

Welke shampoo gebruik je tegen pluizend haar?

Pluizend haar is een grote ergernis van veel vrouwen. Soms is het haar van nature ontembaar, maar vaak ook door externe factoren zoals airco, verwarming of de verkeerde haarverzorging. Om je pluizige haar in het gareel te krijgen is het slim om eens naar goede haarverzorgingsproducten te kijken en te letten op: anti-frizz, unruly texture, […] Het bericht Welke shampoo gebruik je tegen pluizend haar? verscheen eerst op Kapko Magazine.