Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Veilig zonnen doe je zo

Tijdens de vakantie (of thuis) wil je optimaal genieten van de zon, maar dit moet je wel op een veilige manier aanpakken. We willen een lekker kleurtje opdoen zonder het risico van verbranden en schade aan de huid. Om zo veilig mogelijk de zomer te vieren is het niet overbodig om veel en vaak met […] Het bericht Veilig zonnen doe je zo verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Dit doe je tegen ‘zwaar’ haar tijdens de zomer

Heb jij vol, dik en zwaar haar? Dan heb je bij hoge temperaturen al snel last van een ‘heet hoofd’. Er zijn een paar tips waardoor je zware haar minder in de weg zit en je toch fris en fruitig de zomer tegemoet gaat. Steek het op Het opsteken van je haar in bijvoorbeeld een […]  

18 augustus 2016

Waarom de smokey eye ook dit seizoen favoriet blijft

Waarom valt ons (en niet te vergeten zijn) oog keer op keer weer op die good old smokey eye? Simpel: oerinstinct! Uit recent onderzoek is gebleken dat mannen onbewust worden aangetrokken door grote, sprekende ogen, omdat die een teken zouden zijn van jeugdigheid en vruchtbaarheid. Een intense oogopslag geeft ons dus per direct een sexy […] Het bericht Waarom de smokey eye ook dit seizoen favoriet blijft verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zo style je je zomerkrullen

Krullen hebben in de zomer wat extra TLC nodig, want zon en zee kunnen ze flink uitdrogen. Met deze verzorgings- en stylingtips weet je zeker dat je bos krullen er op haar mooist uitziet deze zomer. Hydrateren Je lokken goed hydrateren is key voor een glanzende en perfecte krul. Verzorg je haar met olie en … "Zo style je je zomerkrullen" verder lezen Het bericht Zo style je je zomerkrullen verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Wat voor haar op je eerste date?

Hoe draag je je haar het beste op een eerste date? Dat ligt aan hoe je over wilt komen en wat voor date het is, dus volg deze tips en succes gegarandeerd! Los haar Los haar laat zien dat je relaxed en vrij bent. Doe er niet teveel aan, maar laat het drogen aan de […] Het bericht Wat voor haar op je eerste date? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zo maak je een originele paardenstaart

Vind je een paardenstaart een beetje saai? Zo maak je hem eigen en speciaal: Romantisch met vlechtjes Maak een paar hele kleine vlechtjes in het haar met diverse technieken. Ingevlochten, mini-vlechtjes of een Dutch braid en laat deze nonchalant tussen je staart uitpiepen. Lage paardenstaart met elastiekje van haar Maak hem laag in je nek […] Het bericht Zo maak je een originele paardenstaart verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Nageltrend: candy colors

Deze lente en zomer zijn het snoeperige kleuren die onze nagels sieren. Dit zijn onze favoriete looks, dus laat je inspireren! Het bericht Nageltrend: candy colors verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

9 x het beste festivalhaar voor 2016

Goede outfit: check! Goede accessoires en make-up: check! Heb je ook al nagedacht over je haar tijdens het festivalseizoen? Wild en vrij is het thema waar we warm voor lopen. Laat je inspireren door deze 14 prachtige looks.   Het bericht 9 x het beste festivalhaar voor 2016 verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Trend: haarstencils

Deze te gekke trend is over komen waaien uit Amerika en vinden we helemaal het einde! Door gebruik te maken van haarstencils, creëert de haarkunstenares Janine Ker de meest bizarre patronen op het haar. Superleuk voor een festival en makkelijk uitwasbaar wanneer je het doet met tijdelijke haarverf in een spuitbus. Wel even oefenen natuurlijk … "Trend: haarstencils" verder lezen Het bericht Trend: haarstencils verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Vroeg grijs? Zo voorkom je of omarm je het!

Sommige vrouwen hebben al grijs haar wanneer ze eind twintig of begin dertig zijn. Veranderen doe je het niet, maar zo kan je er het beste van maken. Stress Door teveel stress kan de melanineproductie verminderen, waardoor het haar eerder grijs wordt. Probeer dus zoveel mogelijk te ontstressen. Voeding Een tekort aan B-vitamines, koper en … "Vroeg grijs? Zo voorkom je of omarm je het!" verder lezen Het bericht Vroeg grijs? Zo voorkom je of omarm je het! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Welke oorbellen passen bij welke hairstyle?

Heb je je altijd al afgevraagd welk type oorbellen nou eigenlijk bij jouw coupe past? Er zijn een aantal richtlijnen die je aan kunt houden om je look zo mooi mogelijk te maken. Lange oorbellen en creolen voor kort haar Om je korte haar meer kracht bij te zetten, kies je voor hangende oorbellen of … "Welke oorbellen passen bij welke hairstyle?" verder lezen Het bericht Welke oorbellen passen bij welke hairstyle? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Waarom een pony onmisbaar is voor elke Parisienne

Ook zo jaloers op die Franse Parisienne look? Zo’n look waarbij het lijkt alsof je absoluut geen moeite hebt gedaan en je zo bent opgestaan vanochtend. Hij is dichterbij dan je denkt, want er is één ingrediënt waardoor je look een instant Parisienne touch krijgt: de pony. Een nonchalant geknipte, luchtige pony is key voor … "Waarom een pony onmisbaar is voor elke Parisienne" verder lezen Het bericht Waarom een pony onmisbaar is voor elke Parisienne verscheen eerst op Kapko Magazine.