Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Trend: 7 x zilveren nagellak nail art ideeën

Zilveren nagellak is supercool en heel easy om een snelle nail-art mee te maken. Van de catwalk tot de streetstyle blogs: zilver is het nieuwe goud. Maar mixen mag ook, dus pak vooral goud, wit en al je andere kleuren erbij voor een supercoole spring look. Laat je inspireren door onderstaande ideeën en ga aan […] Het bericht Trend: 7 x zilveren nagellak nail art ideeën verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Beauty trend: bruine lipstick

Jaja, je had gedacht dat ‘ie misschien nooit meer terug zou komen, maar het is nu toch echt zover: De bruine lipstick maakt een comeback! Hij is tricky, maar wanneer je de regels voor bruine lipstick keurig opvolgt, heb je een klapper van een look te pakken. Tijdens de shows van Kenzo en Armani zijn […] Het bericht Beauty trend: bruine lipstick verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Haar trend: gym ponytail

Een lage staart die er een beetje uitgezakt uitziet: zo kom je van de sportschool, toch? Juist ja, en precies die look is helemaal hot nu! Er zijn een paar manieren om deze nonchalante en ongestylde look voor elkaar te krijgen. Allereerst is er de mogelijkheid om te gaan slapen met een hoge staart. In […] Het bericht Haar trend: gym ponytail verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Mooie kapsels voor boven de vijftig

Lang haar boven de vijftig; vaak is het al een issue boven de vijfenveertig. Of je het wel of niet kunt hebben, hangt helemaal af van de dikte en conditie van je haar. Sommige vrouwen zijn nu eenmaal goed bedeeld op haargebied en hebben een prachtige, stevige haardos zoals we bij Zuid-Europese vrouwen vaak zien. […] Het bericht Mooie kapsels voor boven de vijftig verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Koningsdag: een updo á la Maxima

We hebben haar er al zo vaak mee gezien: de prachtige lage updo. Koningin Maxima weet als geen ander hoe je zonder moeite een polished look krijgt! Zo doe jij hem zelf ook deze Koningsdag: doe een simpel haarbandje om je hoofd pak een plukje haar aan de voorkant en draai dit om het haarbandje […] Het bericht Koningsdag: een updo á la Maxima verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Dag 3 haarinspiratie

Op dag 1 zit je haar perfect gepolijst, op dag 2 zit het misschien nog wel beter, maar op dag 3 begint je look haar glans te verliezen. Was jij jouw haar het liefst niet te vaak, dan weet je dat ‘dag 3 haar’ vaak een knot of staart betekent, wil je een beetje fris voor […] Het bericht Dag 3 haarinspiratie verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Met deze tips poets je donkere kringen onder je ogen zo weg!

Wallen onder je ogen van hier tot Tokio? Ze verdoezelen is echt zo moeilijk niet, maar je moet alleen even precies weten hoe! Kleur concealer Wanneer je een concealer koopt, maken veel vrouwen de fout om hem in een lichtere tint dan de rest van het gezicht te kiezen. Ga voor een tint die je […] Het bericht Met deze tips poets je donkere kringen onder je ogen zo weg! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

De bronzer is je nieuwe BFF

Kan zijn dat je er nog nooit van gehoord hebt, maar een bronzer is je beste vriend deze zomer! Het is geen zelfbruiner en het is geen make-up, maar geeft je huid toch een gezond kleurtje zonder af te geven. Bronzers komen in vloeibare vorm en poedervorm, net wat je zelf het prettigst vindt in […] Het bericht De bronzer is je nieuwe BFF verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Beauty hype: hydrogel maskers

Nog niet zo bekend in Europa, maar in Korea dé hype op skincare gebied, zijn de hydrogel masks! Deze maskers zijn gebaseerd op hydrogel compressen die in de medische wereld gebruikt worden voor wondgenezing. Het voorgevormde masker leg je op het gezicht en bevat grotendeels water en waterbindende en vochtvasthoudende bestanddelen zoals glycerine, hyaluronzuur of […] Het bericht Beauty hype: hydrogel maskers verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Veilig zonnen doe je zo

Tijdens de vakantie (of thuis) wil je optimaal genieten van de zon, maar dit moet je wel op een veilige manier aanpakken. We willen een lekker kleurtje opdoen zonder het risico van verbranden en schade aan de huid. Om zo veilig mogelijk de zomer te vieren is het niet overbodig om veel en vaak met […] Het bericht Veilig zonnen doe je zo verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Dit doe je tegen ‘zwaar’ haar tijdens de zomer

Heb jij vol, dik en zwaar haar? Dan heb je bij hoge temperaturen al snel last van een ‘heet hoofd’. Er zijn een paar tips waardoor je zware haar minder in de weg zit en je toch fris en fruitig de zomer tegemoet gaat. Steek het op Het opsteken van je haar in bijvoorbeeld een […]  

18 augustus 2016

Waarom de smokey eye ook dit seizoen favoriet blijft

Waarom valt ons (en niet te vergeten zijn) oog keer op keer weer op die good old smokey eye? Simpel: oerinstinct! Uit recent onderzoek is gebleken dat mannen onbewust worden aangetrokken door grote, sprekende ogen, omdat die een teken zouden zijn van jeugdigheid en vruchtbaarheid. Een intense oogopslag geeft ons dus per direct een sexy […] Het bericht Waarom de smokey eye ook dit seizoen favoriet blijft verscheen eerst op Kapko Magazine.