Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Hoe krijg je een nieuwe look met weinig moeite?

Een nieuwe look betekent echt niet dat je gelijk de schaar in je lange lokken of de extensions in je korte coupe moet zetten. Met weinig moeite en een subtiele wijziging krijg je al een compleet andere hairdo. Zo doe je dat: Speel met de scheiding Draag je scheiding eens in het midden, wanneer je […] Het bericht Hoe krijg je een nieuwe look met weinig moeite? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hoe laat je blond haar uitgroeien naar grijs?

Wie het haar al jaren blond verft en aan het twijfelen is over grijs haar, denkt ongetwijfeld na over de ‘uitgroeiperiode’. In deze periode van een paar maanden (afhankelijk van de lengte van het haar) maak je de transfer van blond naar grijs. Om die periode iets minder contrastrijk te maken, zijn er een paar […] Het bericht Hoe laat je blond haar uitgroeien naar grijs? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Maak jij deze stijltangfouten?

Misschien gebruik je ‘m elke dag of juist zo af en toe. Een hete stijltang kan schade aanrichten aan je haar wanneer je hem niet op de juiste manier gebruikt. Daarom is het handig om je bewust te zijn van de volgende stijltangfouten… De heetste stand De heetste stand is echt niet nodig. In de […] Het bericht Maak jij deze stijltangfouten? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Paas inspiratie: losse top knot

De bloemetjes bloeien en de paashaas heeft zijn eitjes verstopt. Tijd voor een frisse updo die je in dertig seconden fixt. De losse top knot of losse hoge knot is een perfecte en speelse updo voor de paasdagen. Zo doe je ‘m: Start met haar dat een dag ervoor gewassen is en bewerk het met […] Het bericht Paas inspiratie: losse top knot verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Deze vijf dingen kan je nog meer met droogshampoo doen

Dat droogshampoo perfect is om je haar op te frissen is geen geheim, maar wist je dat je het voor nog veel meer dingen kunt gebruiken? Uitgroei Sommige merken hebben een droogshampoo met kleur in het assortiment. Perfect om je uitgroei tijdelijk mee weg te werken! Volume Droogshampoo maakt je haar luchtig en heeft volume, […] Het bericht Deze vijf dingen kan je nog meer met droogshampoo doen verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

How-to: Marmer look nagels

Dat marmer hot is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Niet alleen in je interieur, maar ook in de beauty wereld is de marmerlook hot! Daarom zetten we de hotste marmer nagels (of marble nails) voor je op een rijtje, PLUS een video waarin je ziet hoe je het zelf doet! Het lijkt een […] Het bericht How-to: Marmer look nagels verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Lip-art kunstenares Vlada Haggerty

Ooit gehoord van macro beauty photography? Dat zijn gecropte foto’s met superclose, close-ups van bijvoorbeeld nagels, lippen, ogen etc. Vaak een spektakel van kleur waar je echte beauty fanaten voor wakker kunt maken. De visagiste Vlada Haggerty begon een tijd geleden met macro beauty photography in haar eigen appartement en nadat ze elke dag een […] Het bericht Lip-art kunstenares Vlada Haggerty verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Wordt dit de festivaltrend voor 2016?

Het lijkt alsof de Spice Girls een comeback maken, want de double topknot en double braids of cornrows zijn helemaat hot! Komend festivalseizoen ga je deze looks zeker tegenkomen op diverse festivals en misschien wordt het wel dé hit van 2016. Oefen alvast jouw dubbele knotjes en dubbele invlecht, zodat je klaar bent voor de aftrap van […] Het bericht Wordt dit de festivaltrend voor 2016? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Blauwe oogmake-up is hot!

Een tijdje terug spotten we al een aantal celebs met deze look en nu verovert ‘ie langzaam maar zeker het straatbeeld: de blauwe oogmake-up is helemaal hot! Gebruik een blauwe eyeliner en blauwe mascara, blauwe metallic oogschaduw of cream eyeshadow, lichtblauwe oogschaduw en donkerblauwe eyeliner of twee kleuren oogschaduw die je boven en onder je ogen […]  

18 augustus 2016

Zo blijft je vlecht de hele dag in model

Het geheim zit hem in een basis met textuur. Hiervoor heb je haar nodig dat een dag of twee geleden gewassen is, want pas gewassen haar is meestal te glad. Om je haar extra hold te geven, gebruik je een volume mousse na het wassen en föhn je het. Een dag later gebruik je droogshampoo […]  

18 augustus 2016

Zo verzorg je je haarpunten

Haarpunten kunnen tussen de knipbeurten in droog, dof en beschadigd raken. Wanneer je je haarpunten goed verzorgd, hoeft dit niet te gebeuren en geniet je langer van mooi haar. Borstel voorzichtig Gebruik bijvoorbeeld een Tangle Teezer om het haar onder de douche te borstelen, terwijl je de conditioner in laat werken. Zo hoef je na […] Het bericht Zo verzorg je je haarpunten verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Beautytrend: anti-pollution skincare

We weten allemaal dat we onze huid tegen UV straling moeten beschermen, maar de nieuwste trend in beautyland gaat verder. Anti-pollution skincare richt zich op huidveroudering door luchtvervuiling. Smog, rook, airco en verwarming zorgen ervoor dat de lucht om ons heen minder schoon is dan je zou willen en dit beïnvloedt ook het verouderingsproces van […] Het bericht Beautytrend: anti-pollution skincare verscheen eerst op Kapko Magazine.