Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

DIY: Maak je eigen ‘Chanel’ haarspeldjes

Haarspeldjes komen altijd van pas. Je gebruikt ze bij het maken van je favo updo of gewoon om een paar onwillige lokken weg te steken. We zagen deze te gekke DIY om je eigen haarspeldjes te maken in Chanel stijl en delen ‘m graag met jou! Wat heb je nodig? 8mm – 12mm parel kralen […] Het bericht DIY: Maak je eigen ‘Chanel’ haarspeldjes verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zo fix je dat: waterproof lipstick

Bij waterproof lipstick denk je misschien aan uitgedroogde lippen, maar dat is echt verleden tijd. De innovaties in cosmeticaland zorgen ervoor dat je met glanzende en goed gestifte lippen de zomer doorkomt en er zelfs op je luchtbed uitziet om door een ringetje te halen. Er zijn waterproof lip liners verkrijgbaar in een waaier aan […] Het bericht Zo fix je dat: waterproof lipstick verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Laat je ogen groter lijken door goede wenkbrauwen

Wist je dat je ogen groter lijken wanneer je wenkbrauwen netjes bijgewerkt en in shape zijn? Door er een mooie boog in te epileren, creëer je een fake ooglift. Hoe doe je dat? Een volle of rechte wenkbrauw breng je in vorm door vanaf het midden naar het einde toe (richting je slapen) te epileren. […] Het bericht Laat je ogen groter lijken door goede wenkbrauwen verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zomer essential: de head scarf

We weten allemaal dat veel zon je haar uitdroogt. Een beschermend haarproduct doet veel, maar het is nog beter om je haar ook af te dekken met een stylish haaraccessoire zoals een sjaal of bandana! Zo droogt je haar niet uit en blijft je haarkleur mooi. We hebben een aantal leuke foto’s op een rijtje […] Het bericht Zomer essential: de head scarf verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Snelle updo voor nat haar

Soms heb je echt geen tijd om je haar te föhnen in de ochtend, maar moet je wel representatief op je werk verschijnen. Deze updo fix je in een handomdraai met nat haar en hij staat misschien nog wel leuker dan met droog haar! Stap 1: kam je natte haar goed door en gebruik een stylingmousse […] Het bericht Snelle updo voor nat haar verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Felle lipstick: meer heb je niet nodig

We doen hard ons best om een no make-up look voor elkaar te krijgen met op z’n minst 3 of 4 beautyproducten. No make-up with make-up dus. Maar laat er nou één bekend beautyproduct zijn dat ervoor zorgt dat je alleen dát nodig hebt om er stunning uit te zien. Juist ja, de felle lipstick. […] Het bericht Felle lipstick: meer heb je niet nodig verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zo win je tijd tijdens je ochtendritueel

We snoozen allemaal liever nog een paar minuten langer in de ochtend. Met een paar handige tips en producten verkort je je beautyritueel in de ochtend aanzienlijk en druk je gewoon nog een paar keer op die knop. Was je haar ’s avonds, want dat bespaart tijd in de ochtend met wassen, conditionen, kammen, föhnen […] Het bericht Zo win je tijd tijdens je ochtendritueel verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Beauty trend: warrior paint

Tijdens de laatste shows voor dit najaar zagen we opvallend veel ‘geschminkte’ gezichten voorbij komen. Zo ook bij Kenzo, waar de modellen een soort krijgersstrepen op hun ooglid hadden. Supercool en heel makkelijk zelf te doen… Men neme een kwastje voor oogmake-up, een droge oogschaduw vol pigment en een klein druppeltje water. Haal het vochtige […] Het bericht Beauty trend: warrior paint verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Make-up tutorial voor brildragers

Lisa Eldridge is een wereldberoemde make-up artist en maakt regelmatig fijne tutorials op Youtube. Dit keer geeft ze make-up tips voor brildragers. Super handig, want ze legt alles stap voor stap uit en adviseert met welke producten je een goede look voor elkaar krijgt. Haar geheim: gebruik light producten die perfect blenden met je huid. […] Het bericht Make-up tutorial voor brildragers verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Kokosolie: ook een heel goed beautyproduct!

Grote kans dat je er al vaker wat over gehoord of gelezen hebt: kokosolie is helemaal hot in de wereld van de superfoods en inmiddels in elke supermarkt verkrijgbaar. Je gebruikt het ter vervanging van boter op je brood, om in te bakken of te frituren en het is supergezond dankzij de gezonde vetten en […] Het bericht Kokosolie: ook een heel goed beautyproduct! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Workout op het werk met Kayla Itsines

Fitness Goeroe Kayla Itsines van de Bikini Body Guides accepteert geen excuses wat gebrek aan tijd voor een workout betreft. Ze laat aan de beauty editors van magazine Allure zien dat je een aantal oefeningen prima op kantoor kunt doen. Je hebt er geen fitnesskleding of attributen voor nodig, just you en een dosis zelfdiscipline. […] Het bericht Workout op het werk met Kayla Itsines verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hoge knot met vlecht voor krullend haar

Deze how-to van Hairromance.com vertelt hoe je met krullend haar een waanzinnig leuke en makkelijke topknot kunt maken, inclusief vlecht! Je hebt alleen een elastiekje en een paar haarspeldjes nodig. How to: Begin met een diepe zijscheiding en deel het haar op in drie strengen. Maak een klassieke invlecht met het haar vanuit de haarlijn. […] Het bericht Hoge knot met vlecht voor krullend haar verscheen eerst op Kapko Magazine.