Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Zo fake je een wenkbrauwlift zonder plastische chirurgie!

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte je uitstraling. Wenkbrauwen die nietszeggend zijn kunnen je een duffe of vermoeide look geven, maar er zijn trucjes om jouw wenkbrauwen een optische lift te geven, zonder dat daar een chirurg bij aan te pas komt. Tips & Tricks: Zorg er allereerst voor dat je wenkbrauwen goed geplukt […]  

18 augustus 2016

Trend: Bronde is het nieuwe bruin!

Brunettes hoeven niet meer te kiezen tussen óf bruin óf blond, want nu is er Bronde! Deze nieuwe haarkleuring voor brunettes is een mengelmoes van bruin met een blond effect, zonder dat je meteen als blondine door het leven gaat. Een Bronde behandeling geeft je bruine haar warmte en levendigheid, zodat je gezicht mooier en […] Het bericht Trend: Bronde is het nieuwe bruin! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

The Braid Bar: vlechten in vijftien minuten

In vijftien minuten je haar prachtig laten vlechten voor vijftien euro? Het kan bij de nieuwe braid bar in Topshop op Oxford Circus! Een compleet nieuwe look voor aan avondje uit of gewoon zomaar! Wat een geweldig idee, zonder dat er een schaar aan te pas komt. Het concept is vorig jaar ontstaan op het […] Het bericht The Braid Bar: vlechten in vijftien minuten verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Extreme fashion: zo zien Decora girls in Tokio eruit!

Dacht jij dat je kleurrijk was met een gekleurde lipstick of dip-dye effect in je haar? Decora girls uit Japan: die zijn pas kleurrijk! Deze Japanse modetrend leeft al zo’n twintig jaar in Tokio, waarbij meiden (en jongens) zich volledig behangen met kleurrijke accessoires, kleding en pruiken. Alsof ze rechtstreeks uit hun favoriete stripverhaal komen… […] Het bericht Extreme fashion: zo zien Decora girls in Tokio eruit! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

CHI Miss Universe Style Illuminate

Waarom blijft dat haar van die bloedmooie topmodellen wel in model en dat van jou niet? Misschien gebruik je de producten van CHI Miss Universe Style Illuminate nog niet! Deze lijn in Candy Pink staat leuk in de badkamer, maar is bovenal waanzinnig fijn voor je haar. Voor elke stap in het haarstyling proces is […]  

18 augustus 2016

Hoe poets je die wallen weg?

Slaaptekort, stress of gewoon moe zijn, laat zijn sporen na op je gezicht en dan met name onder je ogen. Donkere kringen of puffy eyes met vochtophopingen onder de ogen klinken je waarschijnlijk niet onbekend in de oren en wij vertellen je hoe je deze rakkers het beste weg kunt toveren. Concealen De concealer is […] Het bericht Hoe poets je die wallen weg? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Trend: Split hair

Van pastel of fel gekleurd haar kijken we niet meer op. Er is nu een nieuwe trend die Instagram overspoelt en dat is ‘split hair’. Hierbij wordt het haar aan elke kant in een andere kleur geverfd, waardoor je eigenlijk twee looks in één hebt. We hebben looks gespot in bruin/blond, groen/blauw, zwart/wit, rood/zwart of […] Het bericht Trend: Split hair verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Lupita’s Fronut in Cannes

Gespot op het filmfestival in Cannes: de fronut van actrice Lupita Nyong’o! De wat? De fronut is de natural hair variant van de donut. De donut kennen we natuurlijk al een tijdje, maar Lupita’s look bewijst dat een donut in afro haar ook te gek staat! Natural hair heeft van nature veel volume en stevigheid, […]  

18 augustus 2016

Musthave: Knotties haarelastiekjes

Hoe cool zijn de haarelastiekjes van Knotties? Deze elastische bandjes draag je om je pols én in je haar. Natuurlijk maak je er je favo topknot mee, maar je kunt er nog zoveel andere leuke kapsels mee bedenken. Gebruik ze in kleine vlechtjes of een dikke visgraatvlecht, mix en match ze met armbandjes die je […]  

18 augustus 2016

7 x de voordelen van blond haar

Ben je blond of wil je graag blond haar? Dit zijn de zeven voordelen van blond haar! Het is iconisch sexy à la Brigitte Bardot, Kate Moss en Candice Swanepoel. Blondes have more fun! Het gezegde bestaat niet voor niets. Grijzer wordend haar valt minder op bij blond haar. Pastelkleuren hechten beter in hoogblond haar, […] Het bericht 7 x de voordelen van blond haar verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hairstyle voor sport & werk

Na het sporten door naar je werk of andersom? Kies voor een hippe en makkelijke hairstyle zoals deze lage knotjes. We leggen je uit hoe je ‘m voor elkaar krijgt. Kam het haar glad naar achteren. Maak twee lage staartjes in de nek. Pak een staartje en twist het haar net zolang totdat er vanzelf […] Het bericht Hairstyle voor sport & werk verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

8 x de nadelen van blond haar

We schreven vorige week over de voordelen van blond haar, maar er zitten ook nadelen aan het hebben van blond haar. 1. Blond haar is vaak poreuzer, zeker wanneer het geblondeerd is. 2. Blond haar lijkt snel dof en glanst minder. 3. Als je in een Hitchcock film had gezeten, was je allang afgemaakt.  Alfred Hitchcock […] Het bericht 8 x de nadelen van blond haar verscheen eerst op Kapko Magazine.