Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

6 x de nadelen van bruin haar

Brunettes lijken slimmer en verdienen meer, maar het hebben van bruin haar kent ook nadelen. Lees hier waarom je misschien toch gaat nadenken over een andere haarkleur. Brunettes are boring. Blondes have more fun is een bekend gezegde, waardoor brunettes automatisch worden afgeschilderd als saaie muurbloempjes. Niemand ziet het als je je bruine haar hebt […] Het bericht 6 x de nadelen van bruin haar verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

10 x hippe en easy hairstyles voor op het strand

Die saaie paardenstaart hebben we nu wel gezien. Laat je inspireren door deze simpele hairstyles voor op het strand en ga voor hip van top tot teen. De looped ponytail is met elke haarlengte (behalve heel kort haar) te doen en kost je één minuut tijd. Maak een staart en vouw de punten terug naar boven. […] Het bericht 10 x hippe en easy hairstyles voor op het strand verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Deze ‘gezonde’ voeding maakt je stiekem dik

Wil je een paar kilo kwijt? Dan kom je al snel uit op peulvruchten, noten en groene sapjes. Toch zijn sommige gezonde voedingsproducten stiekeme dikmakers, dus better think twice voordat je volledig ‘groen’ gaat. Druiven Druiven, en dan met name de pitten ervan, zijn heel gezond, maar bevatten ook veel suikers. Niet teveel eten dus […] Het bericht Deze ‘gezonde’ voeding maakt je stiekem dik verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

10 minuten twisted updo voor een feestje of bruiloft

Het ziet eruit alsof je er uren mee bezig bent geweest, maar in realiteit kost deze twisted updo je slechts 10 minuten! Bekijk het filmpje en volg alles stap voor stap. Perfecte look voor een feestje of bruiloft! Het bericht 10 minuten twisted updo voor een feestje of bruiloft verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

How-to: een volle visgraatvlecht met extensions

Zo’n volle visgraatvlecht is natuurlijk prachtig, maar helaas niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel? Ook wanneer je niet gezegend bent met een volle of lange bos haar, fix je deze look heel easy met behulp van tijdelijke extensions! Hairdress van Balmain is hier uitermate geschikt voor. Dit flip-in haarstuk is hartstikke handig om je […] Het bericht How-to: een volle visgraatvlecht met extensions verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Trend: Multicolor nagels

Deze zomer draag je felle nagellak. Kies voor oranje, geel, blauw, rood of roze en zet je nagels strak in de lak. Een opmerkelijke trend is die van de multicolor nagels, waarbij je alle felle kleuren lak met elkaar mengt tot één kleurrijk geheel! Heel erg makkelijk, want je hebt er alleen een satéprikker of […] Het bericht Trend: Multicolor nagels verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hilarische video: mannen met knotjes #stoptheknot

De trend van mannen met knotjes wekt bij sommige mensen de nodige irritatie op, zo ook bij het comedy duo Nic and Gareth van Derick Watts & The Sunday Blues. Zij gingen op pad in de strijd tegen mannen met knotjes en hier zie je wat er vervolgens gebeurt… Het bericht Hilarische video: mannen met knotjes #stoptheknot verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Must voor het festivalseizoen: Flash Tattoo’s

Supercool, die Flash Tattoo’s! En natuurlijk ideaal voor het festivalseizoen, want dan mag je eens flink uitpakken wat looks betreft. De Flash Tattoos zijn er in diverse motieven en kleuren, maar zilver en goud zijn onze favoriet! Je draagt ze voor een dag of een paar dagen en daarna was je ze er vanzelf weer […]  

18 augustus 2016

Tutorial: Brigitte Bardot haarband look

Die te gekke looks uit de jaren zestig en zeventig zijn hot topic op haarblogs wereldwijd. Blog A Beautiful Mess maakte deze te gekke tutorial over hoe je zelf de look van Brigitte Bardot inclusief zwarte haarband voor elkaar krijgt. Bekijk ‘m stap voor stap hier.   (beeld & bron: a beautiful mess.com) Het bericht Tutorial: Brigitte Bardot haarband look verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

DIY: Maak je eigen ‘Chanel’ haarspeldjes

Haarspeldjes komen altijd van pas. Je gebruikt ze bij het maken van je favo updo of gewoon om een paar onwillige lokken weg te steken. We zagen deze te gekke DIY om je eigen haarspeldjes te maken in Chanel stijl en delen ‘m graag met jou! Wat heb je nodig? 8mm – 12mm parel kralen […] Het bericht DIY: Maak je eigen ‘Chanel’ haarspeldjes verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zo fix je dat: waterproof lipstick

Bij waterproof lipstick denk je misschien aan uitgedroogde lippen, maar dat is echt verleden tijd. De innovaties in cosmeticaland zorgen ervoor dat je met glanzende en goed gestifte lippen de zomer doorkomt en er zelfs op je luchtbed uitziet om door een ringetje te halen. Er zijn waterproof lip liners verkrijgbaar in een waaier aan […] Het bericht Zo fix je dat: waterproof lipstick verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Laat je ogen groter lijken door goede wenkbrauwen

Wist je dat je ogen groter lijken wanneer je wenkbrauwen netjes bijgewerkt en in shape zijn? Door er een mooie boog in te epileren, creëer je een fake ooglift. Hoe doe je dat? Een volle of rechte wenkbrauw breng je in vorm door vanaf het midden naar het einde toe (richting je slapen) te epileren. […] Het bericht Laat je ogen groter lijken door goede wenkbrauwen verscheen eerst op Kapko Magazine.