Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

CHI Red Hotshot: Match je lipstick met je stijltang (en clutch)

‘Oeee’ is een veelgehoorde reactie bij het zien van de nieuwe limited edition CHI Red Hotshot stijltang. Want wat is het een plaatje om naar te kijken! Vurig rood en natuurlijk met de bekende keramische platen waar je U tegen zegt. Stift je lippen in matching rood en jullie zijn een setje voor het leven! […]  

18 augustus 2016

Stop met het maken van deze föhnfouten en krijg gorgeous hair!

  Goed of fout? Je begint met föhnen vanaf de achterkant Fout! Verdeel je haar juist in secties en maak ze niet te groot. Bijvoorbeeld een sectie van oor tot oor en verdeel deze nogmaals in 2 secties. Het haar wat achter loshangt is de derde sectie. Föhn je haar sectie voor sectie en zorg […] Het bericht Stop met het maken van deze föhnfouten en krijg gorgeous hair! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Hoe voorkom je vette oogleden?

Je kent het wel; halverwege de dag is je oogschaduw in je crease gekropen en ziet je ooglid er vet en smoezelig uit. Elk mens produceert talg op de oogleden gedurende de dag, maar sommige vrouwen meer dan andere. Dit kun je doen om vettige oogleden en het uitlopen van je oogmake-up te voorkomen. Begin […] Het bericht Hoe voorkom je vette oogleden? verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Magma by Blondor van Wella Professionals

Wat is Magma by Blondor? Magma by Blondor van Wella Professionals is een nieuw en revolutionair haarkleuring product voor de professionele markt. Dit product doet namelijk twee dingen tegelijk: oplichten en kleuren! Zo bespaar je tijd tijdens een behandeling en gaat je klant sneller tevreden de deur uit! Het geheim van Magma zit ‘m in […]  

18 augustus 2016

No more sweat en toch resultaat? Dat is Slow fitness!

High Intensity Training is niet voor niets mega populair, want je bereikt er snel resultaten mee en verbrandt veel calorieën. Onderzoekers in Canada onderzochten een groep mensen die aan High Intensity Training deden en een groep mensen die een rustige activiteit, maar dan langer deden. Wat bleek? Met een lange, slome oefening kreeg je hetzelfde […] Het bericht No more sweat en toch resultaat? Dat is Slow fitness! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Ervaar de luxe van CHI Argan Oil (met korting!)

Het is nog koud en pluizig, droog haar is helaas nog steeds aan de orde van de dag. Verwen je haar eens met pure luxe en ga voor CHI Argan Oil haircare! Deze haarproducten zijn verrijkt met pure Argan olie en maakt je haar zacht, glad, glanzend en pluisvrij. De lijn bestaat uit een shampoo, […]  

18 augustus 2016

Nooit meer een miskoop met deze geniale make-up app

Thuiskomen met een eyeliner die toch een stuk donkerder is dan verwacht of een lipgloss die opeens dekkend in plaats van transparant blijkt te zijn? Dit soort miskopen behoren tot het verleden met de geniale make-upp app Make-up Genius van L’Oréal Paris! Deze app scant je gezicht en daarna kun je los gaan met allerlei hippe […] Het bericht Nooit meer een miskoop met deze geniale make-up app verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Ga dunner wordend haar te lijf met Nioxin

Last van dunner wordend haar of beginnende kaalheid? Dan zijn de producten van NIOXIN echt wat voor jou! NIOXIN is ontwikkeld nadat de oprichtster van het merk last kreeg van dunner wordend haar na haar bevalling. Deze haarcosmeticalijn is ontwikkeld door wetenschappers en ligt op het grensgebied tussen cosmetische en medische behandelingen. De werkende stoffen […] Het bericht Ga dunner wordend haar te lijf met Nioxin verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Roaring twenties hair tutorial!

Ben jij fan van de Grande Looks uit de jaren twintig? Die speciale finger waves zijn echt niet zo moeilijk als je misschien denkt! Bekijk deze tutorial en ontdek hoe je met een aantal tips & tricks deze look voor elkaar krijgt….  Roaring Twenties look met speciale finger wavestechniek   Het bericht Roaring twenties hair tutorial! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Dit gebeurt er wanneer je je haar doneert aan het goede doel!

Misschien heb je er weleens over nagedacht of het zelfs weleens eerder gedaan: je haar doneren aan een goed doel. Wanneer je je lange lokken kort laat knippen, beland je afgeknipte haar vaak in de vuilnisbak, maar dat hoeft niet! Er zijn diverse goede doelen die jouw afgeknipte haar goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor het […] Het bericht Dit gebeurt er wanneer je je haar doneert aan het goede doel! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Is jouw cosmetica verantwoord? Check het met deze App

Eco, Bio, natuurlijk: allemaal termen die je bekend in de oren klinken, maar waarmee je soms door de bomen het bos niet meer ziet in beautyland! Er is een handige Duitse App genaamd Fox Tox, die de barcode van je beautyproduct scant en meteen aangeeft of een product vrij van schadelijke stoffen is of het […] Het bericht Is jouw cosmetica verantwoord? Check het met deze App verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

De pixie cut van Scarlett Johansson

Deze actrice blijft ons verbazen met haar looks. Verscheen ze enige tijd terug met een stoere undercut op de rode loper tijdens de Oscars, nu is een speelse pixie cut helemaal haar style! Dit is typisch zo’n look die je prima in real life kunt dragen en die echt niet alleen is weggelegd voor Hollywoodsterren […] Het bericht De pixie cut van Scarlett Johansson verscheen eerst op Kapko Magazine.