Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

15 juni 2016

Biosilk Silk Therapy haarverzorging

Biosilk Silk Therapy is een lijn met verzorgingsproducten welke zijde bevatten. Het populairste product uit de lijn is de Silk Therapy serum. De Biosilk Silk Therapy zijde producten zijn geschikt voor elk haartype. Silk Therapy verbeterd de structuur van het haar, bouwt het haar op en geeft het haar een prachtige glans. Silk Therapy bevat onder … "Biosilk Silk Therapy haarverzorging" verder lezen Het bericht Biosilk Silk Therapy haarverzorging verscheen eerst op Kapko Magazine.

15 juni 2016

Voorkom bobbels in je haar met Invisibobble Original, Power en Nano

Het valt ons op dat steeds meer mensen gebruik maken van de Invisibobble elastiekjes. Het begon allemaal met de vervelende bobbels die in ons haar bleven staan nadat we ons haar hadden vastgemaakt met een normaal haarelastiekje. Daar kwam bij dat het metalen tussenstukje van het normale haarelastiekje niet goed is voor ons haar doordat … "Voorkom bobbels in je haar met Invisibobble Original, Power en Nano" verder lezen Het bericht Voorkom bobbels in je haar met Invisibobble Original, Power en Nano verscheen eerst op Kapko Magazine.

13 juni 2016

Wella Koleston Perfect: De nummer 1 crèmekleuring

Wella Koleston Perfect is een crèmekleuring welke zorgt voor een perfect stralend en intensief kleurresultaat in drie fases. De verflijn bestaat uit veel verschillende kleuren haarverf. De lijn bestaat onder andere uit hoog blonde, natuurlijke, bruine, rode en speciaal gemengde tinten. De kans is dus groot dat iedereen wel een geschikte kleur vindt die perfect bij […] Het bericht Wella Koleston Perfect: De nummer 1 crèmekleuring verscheen eerst op Kapko Magazine.

13 juni 2016

Ga voor zonnige beach waves met Wella!

Eind juni is het zover… Dan begint de zomer! We hebben vorige week al even kunnen genieten van zomerse temperaturen en wat voelt dat lekker! De nieuwe zomeroutfits konden geshowd worden en we besteedde net wat meer aandacht aan ons haar. Net als vorige zomer is ook deze zomer één haarlook, letterlijk en figuurlijk, helemaal […] Het bericht Ga voor zonnige beach waves met Wella! verscheen eerst op Kapko Magazine.

13 juni 2016

Maak in 3 simpele stappen de Sugar Waves look!

We weten allemaal dat suiker verslavend is & misschien raken we er nu ook verslaafd aan als ingrediënt in ons haar! Suiker in je haar, het is misschien even wennen maar het is de perfecte manier om de nieuwste haartrend ‘ de Sugar Waves Look ‘ te creëren. De toevoeging van suiker in haarverzorgingsproducten is … "Maak in 3 simpele stappen de Sugar Waves look!" verder lezen Het bericht Maak in 3 simpele stappen de Sugar Waves look! verscheen eerst op Kapko Magazine.

6 juni 2016

Zoek niet verder: Lisap Lisaplex is dé ultieme bescherming voor je haar!

In de laboratoria van Lisap Milano hebben ze er tijden aan gewerkt en nu kunnen jullie van al dat harde werken profiteren! Een multifunctioneel haarverzorgingsproduct dat haarafbreuk vermindert, beschadigde haarvezels herstelt & kapsels intensieve behandeling biedt. Klinkt bijna te goed om waar te zijn toch? Wij zijn eigenlijk niks anders gewend van het innovatieve merk Lisap! Voor […] Het bericht Zoek niet verder: Lisap Lisaplex is dé ultieme bescherming voor je haar! verscheen eerst op Kapko Magazine.

26 mei 2016

Begin de zomer met Biosilk Summer!

We kennen Biosilk voornamelijk van de Silk Therapy. Deze heerlijke haarolie geeft het haar een zijdezacht gevoel en een prachtige glans. Biosilk heeft naast de Silk Therapy een breder assortiment. Voor aankomende zomer heeft Biosilk een speciale Summer Therapy lijn uitgebracht. In de zomer wordt ons haar aan veel meer invloeden blootgesteld dan in de […] Het bericht Begin de zomer met Biosilk Summer! verscheen eerst op Kapko Magazine.

25 mei 2016

Igora Royal Absolutes voor grijs of wit haar!

Vroeg of laat zullen we het allemaal krijgen, wit of grijs haar. Sommige mensen zien hun eerste grijze haar voor hun dertigste en sommige pas na hun vijftigste. We kunnen er helaas niet omheen! Je genen bepalen wanneer jij je eerste grijze haar spot. Gelukkig zijn daar de verschillende soorten haarverf die onze grijze en […] Het bericht Igora Royal Absolutes voor grijs of wit haar! verscheen eerst op Kapko Magazine.

24 mei 2016

Alle kleuren van de regenboog met La Riche!

Ben je op zoek naar een haarkleuring om een statement te maken, op te vallen of ga je gewoonweg mee in de trend van het mermaid hair & rainbow hair? Met de La Riche Directions semi-permanente haarkleuringen heb je met een handomdraai een kleurrijke coupe om de show mee te stelen! Met de 33 beschikbare […] Het bericht Alle kleuren van de regenboog met La Riche! verscheen eerst op Kapko Magazine.

17 mei 2016

Tangle Teezer Thick & Curly: Ontklitten 2.0

Mensen met middellang tot lang haar herkennen zich waarschijnlijk allemaal in de perikelen rondom het ontklitten van hun haar. Mensen met dik, krullend middellang tot lang haar herkennen zich waarschijnlijk in de ramp die zich ontwikkeld wanneer zij hun haar proberen te ontklitten. Tangle Teezer is ook tot dit inzicht gekomen en is hiermee aan […] Het bericht Tangle Teezer Thick & Curly: Ontklitten 2.0 verscheen eerst op Kapko Magazine.

9 mei 2016

Droog je haar met infrarood licht!

De ideale manier om nat haar te drogen is door het te föhnen. Op deze manier hoef je geen uren te wachten op droog haar en kun je je haar nog enigszins stijlen. Waar een föhn vroeger één stand had, kun je deze nu op diverse temperaturen instellen. Een speciale knop om koude lucht op het […] Het bericht Droog je haar met infrarood licht! verscheen eerst op Kapko Magazine.

9 mei 2016

Igora Pearlescence: welke past bij jou?

Heb je een uitgesproken karakter maar laat je dit nog niet zien aan de buitenkant? Dan is dit je kans! Met de geweldige innovatieve kleuring van Schwarkopf, de Igora Royal Pearlescence, maak je het mogelijk om je haar in de meest vrolijke pasteltinten te kleuren. Omarm jij deze lente en zomer ook de pastel pareltinten? […] Het bericht Igora Pearlescence: welke past bij jou? verscheen eerst op Kapko Magazine.